Directfeeding untuk kali pertama

Hai nak tanya klu nak direct feeding kali pertama memang sakit tak? Any tips utk elakkan df utk firstmom sakit sbb risau utk bayi klu xdpt susu y cukup #firstmom #seriusnanya

3 Balas

Tak sakit. Tapi you kena tambah ilmu menyusu. Follow la ig/TT nadmasrom/ nyusoo. First time mother kena byk sangat membaca and tambah ilmu bab penyusuan tau. Take care and goodluck

9mo ago

thank you sis information nya sangat memerlukan untuk saya✨

sy setiap Kali pertama bayi sy menyusu mmg sakit tp x lama . kene lekapkan penuh bahagian lingkaran hitam keliling puting Tu. sy Hamil ke 5 sekarang

9mo ago

Alhamdulillah sis thank you information nya sis ✨ semoga sis di permudahkan urusan mgandung dan bersalin sis anak ke 5

tak sakit. pastikan cara lekapan tu betul

9mo ago

noted Alhamdulillah terima kasih sis information nya sis ✨