2d scan early pregnancy

Hai. Nak tanya kat mana nak buat 2d scan murah² eh area damansara? Ingat nak buat kat klinik siti tapi mahal juga ya rm80 🥲

5 Balas

sy bru jer buat kt klinik siti smlm .. bg sy pn agak mahal rm80 , sbb msuk jumpe doktor scan n dpt result byr n blik ..

2y ago

itulah kan. kalau boleh nak save lebih untuk details scan 5d ape semua nanti. untuk early pregnancy ni nak yang murah² je

Kat sebelah klinik kesihatan kota damansara, lupa da apa nama klinik.. scan hanya RM40 je

2y ago

ohhh okayy nanti saya cari. thank youuuu

mahal nya rm80 . kalau kat terengganu 35 scan 2d .

2y ago

kan. standard harga kl kot hahaha. nak ke terengganu jauh pulak 😂😂

murah dh tuh rsanya sis. sbb Sya tnya kt sni rm90

2y ago

ohh ye ehh. sebab nampak ada orang dapat around rm30 ke rm40 camtu je. anyways, thank you for the info sis 🥰

Klinik mediviron dlm rm50 mcm tu.