Simptom macam hilang

Hai nak tanya.. Kandungan saya sekarang 9weeks. Sebelum ni masa saya tahu pregnant ada simptom kadang sakit kepala, ada juga mual dan adakala muntah. Pastu semakin tu akan kerap kencing. Cuma hairan sekarang kurang rasa nak kerap terkencing tu.Saya minum air kosong banyak seperti biasa. Normal tak bila simptom hilang sedangkan semakin kandungan membesar sepatut kerap kencing ? Atau sesuatu pada kandungan saya ? Setakat ni saya tak mengalami pendarahan. Jadi tertanya #seriusnanya #ingintahu

2 Balas

normal. alahan datang dan pergi. kadang dia stop kejap beberapa minggu. lepas tu datang balik. itu yang saya alami. saya start asyik nak terkencing tu bila dah 8bulan. sebelum ni kencing macam biasa je.

maybe alahan kejap je tu