kandungan kecil

hai nak tanya ikutkan harini dah 36weeks 3day tadi checkup and scan baby sekali tapi doc cakap baby kecik size 32 minggu macamtu lepastu air ketuban kurang. sebab saya kecik je perut pun takada la besar mana anak firts pulak kan tapi saya risau agak agak normal ke or risiko ? #firstmom #bantujawab #ingintahu

3 Balas

hye sis saya perut kcik n berat x naik dari frst smpai da 34week tp dr scan bby besar 2mggu.

1d ago

sis bby kecik sng push tau klo besar naya jugak. tp nk bg bby besar try minum susu anmum tp jgn amik kerap sgt tkot terbesar plak