Pregnant 6weeks

Hai , nak tanya . Ikan pari atau ikan mayong boleh tak mkn masa awal2 pregnant ni ? Ada yg sy baca ikan pari tak bole . Dan boleh tak senaraikan ikan apa yg boleh ? #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

1 Balas

Hurm..yeke? tak pernah dengar pulak. Selama ni sy makan je ikan pari. Dh 3x pregnant .Family sy (org melaka) klo masak asam pedas mmg selalu guna ikan pari.😅

1d ago

Setahu saya masa berpantang nnt barulah hanya ikan tertentu saja yg boleh dimakan. ikan yg berbisa & byk tulang elakkan.. Sy CL.