Folic acid

Hai. Nak tanya. Boleh ke klu preg xambil folic acid. Nk tmuntah rasa. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing

9 Balas

Saya ambil obimin pluz, anak pertama sy mnum ni, sy langsung tak ada alahan atau morning sickness, inipun suggestion dari doctor juga.

folic acid sgt2 penting utk tumbesaran baby..sis cuba jugak ye mkn mcm mana pun..in shaa Allah you can do it mommehh

awak boleh try makan folic acid brand lain. kena makan juga tu, salah satu sbb utk ketumbuhan janin yg cantik.

sy pun xboleh mkn yg klinik punya. tp mkn asid folic brand appeton alhmdulillah xmuntah xpening.

try beli brand maltofer. rasa coklat je 🥰

Mkn mknn yg tggi acid folic. Minum susu

kena makan juga momy .....

mkn dgn air jus.

Disyorkan ambil