Boleh makan Seafood ??

Hai nak tanya . Baru lepas habis pantang tapi fully bf kan boleh ka makan udang sotong apa semua yaa ?? Ada effet apa tak dekat baby tu nnt bila dia menyusu ?? #ingintahu #SeriusTanya

3 Balas

boleh awak. kalau awak risau, cuba dulu sikit. saya fully bf, anak saya tak pernah ada reaction dgn apa yang saya makan/minum. pedas, seafood, kafein, dll semua okay.

4w ago

boleh awak.

Boleh