Barang2 penting untuk ke Hospital

Hai nak tanya barang apa yg perlu dibawa utk ke hospital boleh listkan tak barang Yg penting ☺️ TQ #firstmom #pleasehelp

2 Balas

List brg ibu Dokumen pengenalan Surat nikah Buku pink Bawa baju & skirt utk discharge nnti Selipar toilet Stoking ibu List brg baby Baju baby 2@3 helai Kain lampin Barut perut baby Tisu basah Pampers Sarung tangan & kaki Tu je kot. Tambahan ibu bole bwk makanan biskut2 kot lepas bersalin lapar.

12mo ago

Terima kasih🥰

1.BUKU REKOD KESIHATAN IBU 2.KAD PENGENALAN