scan baby 28week

hai nak tanya, apa perlu saya buat yee minggu pepas scan dekat kk dr kata perut dengan kaki baby tu tak ikut week dia, takut baby kecik. ada nasihat atau tips tak? #firstbaby #firstmom

2 Balas

sis minum susu tak . kalau tak . cuba minum . susu kambing lagi bagus . pastu makan makanan yang berkhasiat . jarakkan makan makan berkhasiat kalau nak minum kafein teh coklat kopi semua tu

Mcm sy masa 35w, dr kata baby sy kecil sikit. Sis jaga makan, mkn yg berkhasiat je, buah sayur or minum susu mkn telur rebus, insyAllah baby akan membesar.

1y ago

okay terima kasih