9 minggu pregnancy

Hai nak tanya Allhamdulillah saya baru masuk 9minggu.. Tapi tak rasa mcm pregnant perut pun nampak lemak je. Normal ke.. mohon share pengalaman ibu2 sekalian..#firstmom #firstbaby

3 Balas

Rasanya tu normal kot awak. Sebab kalau tengok apps ni punya baby tracker, sizing untuk 9 weeks mmg kecil aje. Start 3 bulan ke atas mungkin lah baru nampak ada baby bump kecil. Tapi depends on setiap ibu hamil juga.

Saya pun 9 week xnmpk perut lg. Tp 3 hari lepas scan dh nmpk kaki tangan baby gerak2. Mcm tak sangka pula. Masa scan doc kata baby dh 10 week.

9 mggu baby kecik lagi…jgn risau ok mommy

2y ago

Kalau xda alahan tu bonus ? rezeki masa mengandung kalo xda alahan…