Kedudukan baby

Hai nak tanya, ada tak mommies kat sini yang samaa dlam 28week baby dalam position melintang ? Dan adaa any tips tak utk baby back to normal position utk lahir normal ? Agak agak adaa peluang tak utk baby ke normal position semulaa 🫠🥹#firstmom #bantusharing

6 Balas

masa 24w scan bby songsang lepas byk bckp ngn bby sebelum tidur minta dia pusing bwh, scan 26w da kat bawah da blm msuk laluan, scan 29w eh da bwh pundi dah.

baby sy pulak kepala masih dekat atas x pusing2 lagi tapi sy x risau lagi la. sebab doctor x cakap apa2 pun untuk baby tu x pusing atau tidak

normal je ni. sbb dia x penuh ruang lg masih membesar. w36 baru dia stop pusing

3w ago

inshaAllah ada sis. doa banyak2 jugak. usap² baby minta dia pusing kepala kebawah

sye nk msuk 31weeks bby msih songsang jgk

Sy pun 28 weeks. Baby melintang

30week still bby melintang.