35minggu 2hari

hai.. nak tanya ada tak mom2 yg dalam ni memiliki simtom yg sama macam saya.. sekarang maseh ada tapi warna nya semakin pudar dan sekejap terang..tapi baby maseh aktif dan simptom sakit seperti nk melahirkan blom ada.. cuma itu lah risau.. baby baru 35 minggu takut kena marah dengan nurse sbb admit tapi simtom tak mencukupi🥲#firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

35minggu 2hari
1 Balas

sisss, kalau dah sampai ada keluar darah, bleeding atau spotting macam ni, better pergi hospital. nurse tak marah pun.

2y ago

baik lah sis.. thankyou yaa❤️🥰