Due december 2023

Hai mumy2 smua yg due bulan 12 ni .. apa Persiapan yg mumy2 dh buat dh #ingintahu #firstbaby Pek barang hospital ke ??

20 Balas

Due 6/12. Pack barang hospital, beli brg baby semua complete. Pasang carseat dalam kereta siap2. Bag baju pun dah simpan dalam kereta

10mo ago

Sy pn due 6/12 ni first bby . Brg ssmua dh pack tgl nk angkut dlm kete je 🤲🏻🤲🏻

sy 30/12, dah siap packing smua,awal xkalut😂 jgn klua taun depan je, xlarat bwk prut dah ni😂dok doa bg klua 37w je ni haha

10mo ago

Hahahahaha. Kita sama nak baby keluar. Due saya 31hb dec 🤭

sy due 29/12 brg da siap packing tp xmsukkn dlm kereta lg ..rsau jgk tkut bby nk kuar awl 😅 da la sllu drive blk kerja jln jauh

10mo ago

Sme kte, due 29 dec and drive keje jauh at least 2 hour ++ pegi balik. Dh standby brg dlm kereta. Klu nk beranak tros boleh pegi hospital🤣

saya belum pcking lgi, baru smpt membasuh.. ini pun dh rasa tak larat, perut kerap mengeras 😩

Sy 24 /12...belum packing lagi... Tgk esok @ lusa sebb suami nak tlg packing kan...

semua dah siap dah masuk dlm keta. due 11/12. ni pun rasa berat perut dah. 😆

Semua dah siap , bag hospital pun dah siap tinggal letak dlm keta je 🤣

Saya due 24/12, alhamdulillah semua da siap, tinggal angkut je 🤣🤣

Brg baby & ibu semua dh siap tgl nk masuk dlm kete je. Due 19/12

semua dah siap prepare and packing ☺️