kantung kosong

hai mummy..saya skrg 9w3d, kantung saya masih kosong..hari Sabtu nanti saya kne jumpa dr.mgkin mgu depan saya kena cuci..tp saya belum buka buku pink..xpe ke macam tu..?#SeriusTanya #bantujawab #firstmom

4 Balas

mcm sy last year.. scan di kkia 9w just nampak kantung, scan di hospital baru nampak tp da start pendarahan dlm sminggu.. last² dia keluar sendiri masa 10w.. tak perlu buka buku.. moga dipermudahkn urusan awak

3mo ago

selalunya doc bg masa untuk dia turun sndri sebelum cuci.. papepun better refer hospital..

sy dh buka buku pink sbb ank2 sblum nie ok je tu dia benar kn buka awal..sy tngh tnggu kantung keluar sendiri..harap2 dia kluar sndri lah takut nk g cuci

takpe..buku pink Tu hold dulu..moga semua dipermudahkn yer

tak perlu buka buku pink dah sbb dh miscarriage