Due bulan 9

Hai mummy2 yg mne due bulan 9 tu. Nak tnye laaa weeks ke berapa yee ptut shave miss v yee???? Ptut ke shave clean or just trim je bg pendek ?? 😅Maaf tnye sbb 1st mom, #ingintahu #firstmom

20 Balas

Standby je shave. Sy pun baru shave, husb tolong buatkan. Husb tak kasi buat sendiri

saya 37w msih xclean lagi....huhu...husband bole tlg...sy ckp nnt dlu awl lg...😄

Saya start ni shave 😂 masuk 36w habis je mandi buang sbb tknak kalut

9mo ago

Sis clean shave or trim je??

Sy 5/9 due..baru je shave..tapi tiap minggu nk trim jugak kang xde la berhutan sgt🤣

9mo ago

Hahaha btul tu.kdg2 bru je shave dah tumbuh balik sbb kerap kencing😅😅

Sy due 19/9..td dh shave dh.. Shave sndri je hsbnd kje luar🤣🤣

9mo ago

due date kita sama

sy due 17/9 .. mmg akn shave smggu skli sbb takut nnt bslin awal.. 🤭

9mo ago

Tu laa, sye pun kdg2 smggu skli, tpi letih jugak sbb dah tak nmpk dah bila nk shave . Hahahaha

Saya due 14/9, rasa semak tu shave je. Tak ada masalah nak shave bila-bila

9mo ago

Hehe okayy baik..tq bgtau☺️

cukur je 😅.. nak gunting ii mmg tkleh dh tkot trgunting pat lain

9mo ago

Hahaha tu la sis. Kdg2 nak shave tepakse raba2 je🤣🤣🤣🤣

setiap kali panjang terus shave je.. better shave clean

9mo ago

Ok noted sis.tq ☺️

sya 1/9 nie ..shave trus😂😂

9mo ago

Waaa tak lame dah tu sis. ☺️☺️