MINUM AIR GULA

Hai mummy2 semua. Saya nak kena minum air gula minggu depan. Boleh sharekan tips korang yang ada pengalaman minum air gula... Risau rasa nak minum air gula sebab dengar orang cerita banyak yang tak boleh nak telan dan muntah..Selalu KK bagi air gula yang xde perisakan?? Korang rasa perlu ke beli air gula yang berperisa tu agar mudah telan?? #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #ingintahu

11 Balas

Tak ada tips.. minum je. KK tempat saya rasa macam minum air gula. Manis giler.

10mo ago

Alhamdulillah