kencing manis

hai mummy² ade ke yg kat sini kene mcm sye..pregnat 8 minggu..ade tak tips untuk hilangkannye? sye dh mule risau dlm kandungan ni..sye pregnat ank pertama mmg tkde mslh mcm ni..kecuali HB LOW..#pleasehelp #bantusharing

1 Balas

klau kena kencing manis masa preggy x perlu terlalu risau. klau jaga mkn minum insyaAllah okay je. sy ade kencing manis diet control alhamdulillah selamat dah bersalin. jaga mkn n dgr ckp nurse n jaga waktu mkn ubat insyaAllah okay je. time preggy klau dah sangkut kencing manis mmg xleh buat ape. kecuali klau ade kencing manis before preggy lain ceritanya kena consult doc dulu