BABY DAH PUSING KEPALA KE BELUM

Hai mummy. Those yang due bulan sept ni, baby dah turun bawah ke? Bukan masuk laluan. Just kepala dia tu kat bawah dah ke? Sy lagi 2 minggu doctor nak check kedudukan baby. Tapi kepala baby kat atas lagi. Risaunye takut kena go through ECV and kalau fail kena czer 😢 Share la kedudukan baby korang sekarang macam mane? hmm #firstmom #ingintahu

2 Balas

alhamdulillah baby sy sejak 20w buat detail scan sampai melahirkan mmg position cephalic (kepala kat bawah) sis kena banyakkan bersujud kepala baby akan pusing ke bawah. semoga dipermudahkan

sujud lama