Baby baru 19 hari,bunyi grok2

Hai mummy semuanya,korang pernah tak baby berbunyi grok2 klau tidur,sa ada jumpa doktor tapi dia cakap tiada kahak,tapi skarang makin risau pla saya klau dia tidur lepastu grok2 tapi nafas dia ok jugalah tapi tulah ada cepat sikit,lepas tu banyak terkejut#pleasehelp #ingintahu

1 Balas

bunyi tu normal. nanti bila makin besar akn hilang. selagi bby tak terganggu waktu tidur, tak apa. bnyk terkejut tu sbb refleks..blh bedung bby waktu tidur