Gender baby

Hai mummy semua 😁 18week scan boleh tahu lagi ke tak baby boy ke girl 😆 #pleasehelp #firstmom #bantusharing

11 Balas

Kalau baby boy senang sikit nak nampak awal compared to baby girl. Hehe kalau nak jimat takut scan x nampak tunggu lagi sekejap 22 weeks ke atas ka.

saya 19weeks scan gender tak nampak sbb baby aktif 🥰🥰 kena tunggu 21-24weeks scan balik semula

saya scan 18week 5days.. scan sebb sy tk siht sj nk check bby.. skli dh nmpk gender..

Sy 18 weeks 4 hari, baru je scan pg td…sekali baby tnjuk jelas gender dia 😅

bolehh. saya buat growth scan waktu 18 weeks dapat tengok baby boy 🫶🏻

sy scan dkat vision,,free je, semua dia cek,baru lepas cek tadi,,

sye dah scan sebab tak sabar , jelas dpt tengok baby boy 🤭

Better scan 20w ke atas . Lebih jelas dan pasti

sy scan 17w dah nmpk gnder .

20weeks keatas..