Keputihan Coklat

Hai mummy, nak tanya keputihan coklat tu normal ka ?sbb saya nak dekat seminggu jadi cm ni tapi xbnyak. kalau tahu comment ya..tq mummy. #firsbaby #6_weeks #pleasehelp

5 Balas

lebih baik g kk..klinik berdekatan....sya penah keguguran kndungan 3 blan..tanda2 kgguran..kluar kputihan coklat tu biasa....makin hari smakin terang wrnanya bercmpur dgn darah...g scan dkat klinik doc sahkan jantung baby dh tak da...semoga sis Dan kandungan baik2 shaja...mnkin sbb baru kot...dinding rahim nk menebal..lbih baik pegi klinik klaw xsedap hati..Dan rasa was2

Kena terus g kk ckp dgn nurse mcm sy mse batuk2 keluar mcm ni terus dktr bg date amik sampel dr miss v... Then dktr ckp sy kena keputihan... Sy mula kena start msuk 15week..

Tak normal sis. Better pegi klinik. Saya mcm tu juga dah 3 minggu, Dr cakap threatened miscarriage.

Apa2 spotting keluar time pregnant tak normal. Kena terus pergi klinik ye

pergi klinik