Najis baby 2month

Hai mummy, maaf gambar tak elok 😅 btw nak tnya my baby full FM . Then Najis ada kaler hijau campur kuning mcm tu . Normal atau tak normal ya 🥹 btw Alhamdulillah baby saya sihat

Najis baby 2month
2 Balas

Normal. Kuning = breast milk Hijau = formula Kuning hijau = breast milk + formula Ada campur campur don’t worry, normal

normal

2mo ago

Ohh means xperlu risau la kan . Kalau boleh tahu kenapa hijau eh . Sebab before this kuning ja .btw thanks