6week belum nampak apa apa

hai mummy, ikut LMP harini dah 6w3d, but tadi scan belum nampak lagi. boleh share pengalaman u all? ☺️

7 Balas

3w ago

Mmg pun, dah beribu dia komen. Langsung tak membantu jawab soalan. Suka spam komen org je

semalam dah scan. alhamdulillah dah nampak kantung. cuma saiz kantung baru 6w , sbb period saya memang tak regular. next lagi 3w datang balik untuk dengar heartbeat baby 🫶🏻

Mcm saya 6week tu buat tvs scan, scan dari bawah sebab saya jenis rahim terbalik (retroverted uterus) mmg awal2 nak scan nii kena ikot bawah

3w ago

Alhamdulillah, tahniah ye, teruskan makan acid folic & rehatt cukup2 ye

saya masa mula pregnant Pon tak nampak apa² dokter cakap kandungan luar rahim la tak jadi .. lepas 8minggu da nampak baby n kantung ..

pengalaman sy 6weeks scan ikut atas dah ad heartbeat. awk tnggu 2 weeks lg ye. mngkin awl lg

Saya baru je scan, 7w2d.. scan bawah siap boleh dgr heartbeat 💗

1w ago

Mula2 scan perut, tak nmpk. Doktor kata scan bawah sbb direct, ha terus nmpk. Depends kt doktor jugak rasanya 🤭🤭🤭

6w nampak kantung saja. 9w nampak janin dan hbeat.

3w ago

Saya 6w3d dh nmpk janin and heartbeat 😇