Puting botol susu

Hai mummy. Anak saya dah 11bulan ++ lebih masih guna puting btol newborn. Saya beli botol avent tu masa nb. Dah try tukar ke saiz besar sikit 6bulan dia reject nak yg puting nb jgok. Takpee ke? First mom xde pengalaman sgt#bantusharing

1 Balas

Anak saya sampai 2 tahun guna NB teat size sebab minum EBM. Balik kerja dan hari saya cuti, DF. Anak awak minum susu apa? Kalau anak masih DF, normal sebab hisapan dan flow susu baby yang control.

1mo ago

Saya dah xdirect feeding. Fully susu formula. Susu dupro. Tkut jgok sbb puting nb kn kecik. Tpi tulah bli yg besar sikit dia asyik tolak je 😂