stress ketika pregnant

hai mummies , saya nak tanya kalau kita kerap stress akan menjejaskan baby ke ?#ingintahu

2 Balas

Ye sis.. better elakkan diri drpd org/tmpt/ environment yg btkan sis stress.. kalau stress punca drpd sis sndri sb byk pk then sis perlu ubah care pemikiran sis.. mcm sy time pregnant mmg sy elak bersosial.. sy byk jumpe kluarge tdekat je.. and sy mmg mostly wfh sb sy mntk.. n kurangkan tgk media social..

11mo ago

Owhh sy ase better sis luahkan dkt husband.. mcm bt sesi luahan perasaan dgn die time die tgh lembut hati ke.. jgn pendam2.. kalau die fhm bagusla.. sy doakan moge urusan sis dipermudhkan and jgn pkkn sgt ye.. sis pkkan kesihatan baby je.. and moge semua masalah sis settle and sis bahagia mcm biase..

Ya sis. Happy2 kan diri selaluu