Luka di kemaluan

hai mummies, saya baru 2bulan lepas keguguran. Dan saya ada masalah kering bila bersama dan ada luka mcm terbelah di kemaluan. Ada tak yang pernah jadi mcm saya. dan boleh tau apa solution dia ? #seriusnanya

2 Balas

pakai pelincir.. bersama waktu kering mmang sakit.. rawat luka bg sembuh dulu..

12mo ago

mcm mana ya nak rawat luka tu? saya tktau nak rawat mcm mana

time nak bersama tu,foreplay dulu bg ada pelincir..xde la sakit