period slps bersalin.

hai mummies. normally lepas bersalin, dalam tempoh brp bulan sepatutnya dapat period semula ye? skrg baby dh almost 5 month tapi belum ade period. selamat ke utk bersama skrg? means ade any chance utk pregnant ke? kite takottt hahaha. belum start any perancang lagi. boleh share experience mummies?☺️ #pleasehelp

3 Balas

kalau awk rsa takut untk brsma, tpi nak bntu suami, boleh je lakukan cra yg lain . xsalah pon. smntara nak tggu period. mgkin sis boleh sruh suami pakai kondom atau pun sis boleh bntu suami smpai.. x smstinya kena lakukan sex je. cara lain pon boleh tpi jgn lakukan cara yg ditentang islam

xslp sy klu full bf xdtg period pn ada potensi jgk bly pregnant. sy pn fully bf, ank pn dh 5 bln. tp anak sy dh 3 bulan sy period, pastu sebulan xdtg period sy pikir time ni dh sangkut, redha jgk lh. alih² awl bln 8 sy dtg period sy trus g kk pakai perancang iucd..

Awak bf ke ? Kalau bf normal tak period

9mo ago

yes sy full bf. normal eh? since belum period so i x start perancang lgi. is it safe or not for now eh?😅