Baby 4 bln Cirit birit and ada darah sikit

Hai all mum kenapa tu ya baby sa cirit birit and ada darah sikit,anak SA minum susu formula frisolic #pleasehealp #firstmom #firstbaby #

1 Balas

brp kali dlm sehari dia cirit tu? klu lps minum dia cirit tgk cara pembuatan susu yg kita buat cth mcm air before nk mix dgn susu tu. mcm anak saya air suam² sejuk di tknk dia cirit meragam kembung, bila buat suam² panas (kita boleh minum) alhamdulillah ok dia suka. and klu air tu ok tngk cara dia minum susu plk susu tu lps minum terus cirit ke. klu terus cirit and sehari cirit 2-5 kali terus bawa g klinik/hospital. and try tukar susu.