Set Berpantang

Hai momy.Blh x share momy pkai set berpantang apa lepas bersalin?Sy mhu svay² di shope.Thanks

4 Balas

dlu pernah guna afiat dan sari ayu x silap ank 1&2..igt last ni nk guna losyen mak kuntum boreh he 3in 1.. jimat..hehe...lgipun awl2 je pakai haha dlm 1bln +- hihi..bli mhl2 sblm ni mcm mmbazir x pkai hbs pun...mcm bengkung bli yg tampal mudah bg sy la..tungku tu cri batu sg dr kg..huhu..kalau jamu tu lmbt skit beli xpe..sbb tkt ank kuning xleh mkn jgk..mandian herba berpantang bli yg dah ready ..xyh rebus2

saya ada survey set berpantang DHerbs yg baru ni.. nampak ada upgrade dari set yg lama. Saya ingat nak beli untuk bersalin Ogos nanti.

saya bercadang nak pakai tropical herbs set berpantang...anak first jadi x pasti lagi pemakaian mcm mana.

Kalau saya tak pakai sebab tak suka hehe