Masalah gigi waktu hamil

Hai momy, sy nk tnya ada tak dkt sini waktu hamil ada masalah gigi mengigil/menggelatar waktu tidur. Masuk kali ni dah jd dkt sy 3 kali lepastu tangan jd lenguh2. Kenapa ya momy, ada yg sama mcm sy tak?

1 Balas

Pernah refer doktor tak? Kalau tak pernah, checkup nanti refer doktor. Saya tak pernah rasa macam tu

3mo ago

Cdgnya next checkup bru nk bgtau, sje tnya incase kalau ada yg berpengalaman mcm sy. Agk risau jgak jd mcm tu takut kena kancing gigi