baby sonsang atau tidak

hai momy , pagi xd check dengan bidan pasal hri tu scan doc kata songsang and hri ni bidan cuba tekan perut .... bidan ckp mcm x songsang sebb bidan kata klo bawah kecik tu menandakan kepala di bawah kalau besar punggung di atas ? ada yg sama tak bidan ckp mcm tu ..baru nak masuk 34 weeks ...harap ada yg sudi respon

1 Balas

34w ada ruang lagi untuk baby bergerak. nak lebih tepat mmg kena SCAN. bukan dari tanya bidan tekan perut. bidan tu pun mesti bukan bidan bertauliah. diorang takde ilmu perubatan. rujuk DOKTOR