Uri di bawah dan air ketuban banyak

Hai momy nak tanya, ada tak yang sama macam saya? Uri di bawah tapi tak tutup rahim lagi dan belum ada tanda2. Doc juga kata air ketuban saya banyak. Boleh saya tau punca dan cara mngatasi? Atau sesiapa yg pernah mngalami untuk kongsi dgn saya. Saya risau sangat2 #pleasehelp

1 Balas

doc kk ada refer sis pergi pakar o&g tak?? air ketuban sis brp?

1y ago

Doc kata dia akan cek lagi 32minggu ni pada 22/02 kalau masih sama dia akan refer ke pakar