Malu nak tanya, tapi nak tau juga

Hai momy .. masa confirmkn pregnancy d klinik swasta hari tu, doc bgtau bole bsama lepas 20w .. tp sejak msuk trimester k2 ni 15w .. nafsu lain mcm 🤣 .. kerap nk bsama ja .. Kalau kerap bsama ada kesan tak dgn kandungan n baby?? #seriusnanya #ingintahu #firstbaby

2 Balas

lain orang lain badan sis. sy bersama je dr awal pregnant😂 tanya doc pun, dia ckp selagi takde rasa sakit semasa/selepas bersama, takde bleeding, then its okay. tp berpada-pada la, slow2 je. and elakkan lepas dalam

12mo ago

ooh tak bole lepas dlm ya .. 😨😨 slama ni main lepas dlm ja

takda kesan pun.. jimak jelah.. tp klau ada bleeding atau mslh uri kebawah.. sila hold dulu..

12mo ago

okee .. baik sis ☺️