MINUM AIR GULA

Hai moms,hari ne sy genab 24w dan temujanji sy tadi pagi untuk minum air gula.. Pertanyaan sy mmg sebelum minum air gula kena ambik darah dulu then minum air gula lepas tu tggu 2jam(still puasa) baru masuk balik untuk ambik darah yg kedua then xpyah tggu results dan boleh balik? Memang mcm tu ka? #seriusnanya #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

ye awak. nanti result nurse akan bgthu next check up ok ke tak. kalau awak ada kencing manis nanti dia akan call terus hari sama minum tu 😊

1y ago

Oh mcm tu 😅 tq moms 🥰

Ya, betul. Result tu nanti nurse akan call atau inform masa next checkup.

1y ago

InshaAllah, sama-sama 😊