TUMBUH KUTIL DI PIPI

Hai moms semua...ada tak moms yg MCM sy tumbuh kutil dpipi.. stress sy dibuat nye..sy rasa x selesa sgt..terusik sikit je bdarah..sy ada surv klinik kulit..kalau sy buat rawatan laser untuk buang bole x ye..skrg sy TGH prggy 32w5d#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

mcm sy lak xtau la org pggl ap , sbb dia mcm kutil tp kcik2 je mcm jrawat pasir tp hitam.. bnyk bhgian tgkuk, muka & dada...sejak preg nie prsan bnyk naik kdg2 rsa hlg kyakinan..tp enjoy jela hrp lps brsalin nnt hilang

1y ago

tu la..harap hilang la..sy kat pipi dia MCM jadi semakin besar pulak..ermm

kutil tu mcm kt leher yg mcm tahi lalat ke? kalau tu xyah laser. ada ubat lg jatuh

1y ago

dia MCM daging ..tapi kalau kita tertangkis Dy keluar darah..masa sy 30w baru jadi kat pipi..sy ingat jerawat bile sy picit keluar darah..pastu jadi ketulan MCM daging..