Tips naikkan berat badan baby.

Hai moms semua. Boleh tak share tips untuk naikkan berat badan baby. Anak saya umur 7 bulan,tapi berat dia masih 6kg lebih. So far untuk perkembangan lain dia ok sangat, aktif, sekarang nak masuk fasa berdiri sendiri. Saya dah bagi susu ikut masa, makan 2 atau 3 kali sehari.Tapi masih belum nampak hasil. Please bantu saya.. Saya buntu. #SeriusTanya #bantujawab #naikkanberatbaby #tipsbaby #tipspemakananbayi

3 Balas

cuba bg mknn yg blh naikkn berat badan baby..boleh search menu2 kt tiktok utk mknn baby..

1mo ago

Baik. Terima kasih sis.. Bagi cadangkan

cuba bg mkn beras sumo

ank bf ke fm?