boleh ke makan ubat cacing ?

hai moms . saya nak tanya boleh ke saya full bf mom baby 5m16d .. makan ubat cacing ?? sebab saya ni suka makan oyster , sashimi .. and another more makanan mentah .. sebelum ada anak i mmg akan makan 6 bulan sekali mcm tu .. tapu bila bf ni was was nak makan .. ada yang tahu ?? atau boleh bagi cadangan apa apa

1 Balas

boleh minta advice doc @ pharmacist, ubat cacing sesuai atau tak untuk ibu breastfeeding.