Dua belah kaki bengkak

Hai moms normal ke kaki bengkak ,baru 33weeks#SeriusTanya

2 Balas

Saya tak bengkak, cuma ada 3 mlm berturut kena simpul biawak kol 4pagi 😣 saya pergi berurut bidan utk kaki sahaja, balik tu alhamdulilah ok and tdo pakai stokin & letak kaki tinggi time tidur insyaAllah ok

normal je time pregnant ni. mintak suami urut kaki, pastu time tidur tinggikan kaki dari paras dada. kalau duduk2 pun sama kalau boleh tinggikan kaki untuk elak bengkak. pakai kasut yg sesuai dan selesa.

2w ago

Tak betul sis