SUSU FORMULA UNTUK BAYI 9 BULAN & KEATAS

Hai moms, nak tanya sini ad tak yg sama situasi dengan saya. Kebelakangan ni susu badan drop xseperti sebelum ni, jadi saya try beri anak susu formula (dupro, dutchbaby, lactogen) tapi anak saya taknak minum. Ad tak suggestion susu apa sesuai untuk anak saya ni? atau share cara lain. terima kasih moms.#bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

2 Balas

Try morinaga.. anak sy pun susu badan & hampir semua susu dia tolak.. last2 tukar morinaga baru ok.. namun harga mahal sikit la.. tp sy fikir ok la sbb baby minum time susu tak cukup ja

2w ago

ok nnt sy try susu ni.. betul tu, sy nak bg susu ni incase susu xckup je

dah try anmumlac?

2w ago

belum try lagi.. sy cuba la nnt, sbb sy xbrani nak try yg mahal2 stakat ni takut pembaziran blaku..