Perut krem

Hai moms, dri lpas maghrib tdi perut rsaa berat kbwh, krem n ada rsa ngilu2 kjp dtg2 , tulng blkng bhgian bwh pon sakit..tpi, blom ada kluar apaa2 drii bwh...sya sdh msuk 38minggu...first bby...tkut p hsptl nti blom ada bukaan lgi..tu kira tnda2 brsalin sdh ka?? #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Itu dh nk dekat hari sis,tp klau dh rsa perut sakitt yg teramat/terlampau selang 5 minit agk kerap/leaking ketuban/lendir drah mix&rsa perut xnormal blh segera ke hospital sis.