Pedih ulu hati

Hai moms , boleh tak bagi tips kurangkan pedih ulu hati ? Tak tahan sangat sakit nihh bagai dihiris hiris jee 😭. Baring sakit , duduk pun sakit . Kadang nak tidur pun rasa sakit even dah nyenyak tidur waktu tu . Sakitnya belah kanan jer , tak mkn byk pun still sakit 😭😭😭. Murunglah mcm nih dah laa kita kat rumah sorang2 takda sape boleh mntk tolong 🥺. Tolong saya yea mommys2 semua . Sumpah sakit sgtt dahh . #firstmom #newmom

11 Balas

Saya sakit kat dada bhgian blkg .. adakah itu pun pedih ulu hati jugak .. ?

8mo ago

Ye awak , kita selalu mntk suami urut biar sendawa angin2 keluar baru rasa mcm lega , kalau tak sakit jee memanjang ...