Pregnant jarak dekat

hai mommyyss . saya sekarang tengah pregnant 6weeks , ni anak kedua , anak pertama baru 9bulan normal , mommyss yang ada pengalaman pregnant takde jarak setahun dua ni macammana ye korang pegi klinik nanti ? kene marah ke ? 😭#ingintahu #bantujawab

2 Balas

saya pregnant anak second masa anak first 8 bulan, alhamdulillah pengalaman saya okay je, misi tak marah apa pun.. dia noted lah kita jarak dekat, tapi takde lah pula marah ke apa ke. pengalaman kita lah. congrats btw sis 🥰

klu bsalin normal and awk xde mslh masa pregnancy lps, xde apa pun..misi ok je. yg misi akn tanya mcm2 cuma yg bsalin czer..sbb banyak risiko.