Peha baby mengelupas

Hai mommy's..sy nak tya normal ke peha baby sy mengelupas mcm nie lepas sapu nappy cream dari kk? Rasanya tak pedih sbb baby xda nangis masa cuci pee dan poo..cuma nak tau normal ke jd mcm nie..baby 1 bulan #firstmom

Peha baby mengelupas
2 Balas

Proses nk baik tu sis, kalau nk sapu krim nappy, nipis2 je sis. Ni kalau dh tak letak pun xpe, tiap kali baby kencing atau berak, bersihkan dgn air paip, sy guna spray botol, pastu tiap 3,4 jam tukar pampers. Tak lme ni elok la. Ank sy baru baik ruam lampin.

6mo ago

yeka..alhamdulillah lega dgr..risau tgok mgelupas gitu

mcm tak

6mo ago

sebelum nie guna pureen dan soducream pon xok jugak..