TANDA GUGUR

Hai mommys.. saya nak tanya sikit. Saya first time mom and now pregnant anak sulung . Kandungan saya skrg baru 8 weeks. Normal ke kalau kita rasa sakit macam cramp bawah perut . And ada effect apa apa tak kalau lambat makan and minum teh ? #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

1 Balas

cramp normal, cuma klu ada spotting then tak normal. teh tu punca angin, buat bloated dan tak selesa. lambat mkn pun sama punca.

5mo ago

nope at the moment tapi its better makan la. nanti awk yg xselesa