Kandungn 33wks

Hai mommy☺️😊kndgn sy dah msuk 33wks, tggl bbrpa wks lg dah nak bersalin. Perasaan excited tu mmg ada sbab ank first tpi dlm masa yg sma takut, risau lgi² skg kes covid meningkat. Risau suami x dpt teman sbab kmi dua jauh dri family 🥹bole x minta kata2 smngat utk first time mom #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

1 Balas

kita nak jadi ibu mmg kena kuat. it's ok if suami xboleh teman. tuhan sentiasa ada dgn awak. semangat nak tengok bby ok. saya dlu pon suami xley tgk sbb mmg hospital tu xbg suami masuk. lgpon kalo laki masuk cm x function sgt pon sbb dok mikior contractions je. kang xpasal suami tu jd tmpt lempias mara je😂sbb time skit mmg emo je mmnjg. jd ok je kalo dok sorang2 pon. pape pon sentiasa baca doa nabi yunus. pape pon semoga dipermudahkan hingga selamat bersalin