Kuat menangis dan merap

Hai mommy,ada ke anak dia yg sama dgn anak saya,lpas2 cucuk v 5 bulan haritu,anak saya merap sungguh,nak tidur bukan main susah,nangis menjerit2 kalau nak bg tidur pon. Anak saya x tidur atas buai,dulu senang je letak bwh bg puting tepuk2 sikit terus lena,skrg ni letak bwh je menangis smbil jerit2 walhal mmg dah ngantok sgt nah..merap nak suruh dukung..kdg2 paksa jugak tepuk2 bg lena. Ada ka yg sama dgn ank saya,perlu ke saya letak dia dlm buai?#SeriusTanya #Sharing_dong_Bund #bantujawab #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Balas

dah okay tak anak sis?

2mo ago

dah ok sis...dia skrg fasa nak bermain,saya bg dia main smpai penat,pastu baru bg tido..kalau x nak tidur bwh ,saya letak dlm buai...