Leaking ketuban or bocor.

Hai mommy2..spaa ada Pengalaman tentang ni??bole share...yg Sya Fhm Klau leaking nie diorang percptkn bersalin Sblm due kira Bby prameture la..tpi tgk keadaan...pastu yg x thannnya bila diorang bagi suntikan dexa tu...trs mngucap 😅 ...skrmg Nie kena tahan sbb mslh leaking Blm due..now my birth Bru 30w...apa pun semoga ibu yg semua slmt mlhirkn dan d permudahkan..Aamiin😇😇##firstbaby #ingintahu #firstmom

Leaking ketuban or bocor.
5 Balas

sye skg 27 week. bab leaking air ketuban tu xpnh tp bleeding pnh mse 25week haritu. kluar drh ketul mcm period.. trs g emergency kena tahan wad 3 hari. bab dexa tu btol sakit ya rabbi 🤦😂 sye kena 2x... sakit smpai auto airmata kluar.. bergegor katil hsptl haha.. semoga urusan puan dipermudahkan ye.

2y ago

Owhh gitu. Tq infonya.

Kita sama dan sy sedang mengalaminya. Baby sy kecik 30weeks 1.2 je doktor pantau kalau dah stop leaking 34weeks kena paksa bersalin. Moga dipermudahkan urusan awak dn baby.

2y ago

Haah

Macam mana sis tau air ketuban sis leaking ya? Risau jugak takut tak perasan huhuhu.

2y ago

air keluar tiba2 jernih teda bau..Mcm air biasa tu...sama ada dgrr bunyi tiba2 meletup d bwa tu kena cek boleh Jdi dia bocor atau koyak tu...kena trs p hospital jgn tggu2 klu air ktuban leaking mmng berisiko..smga puan2 semua slmt melhirkn☺️😇

saya leaking 35w doc induce bersalin. kalau air kurang mmg kena bsalin awal.

2y ago

aah bby prem tp alhamdulillah semuanya ok. bsalin pun normal.

semoga dipermudahkan segala urusan amiin ya rabbal alamin