Leaking ketuban

Hai mommy2 semua.. Kandungan saya dh 32minggu 3 hari. Saya alami leaking ketuban dah 3 hari nonstop. Hari pertama paling banyak bocor. Hari kedua n ketiga separuh daripada pads cuma slow2 je keluar. Saya juga alami jangkitan kuman tapi dh diberi antibiotik dan cucuk dexa. Agaknya berapa hari kena tahan ward ye? Berkemungkinan tk akan lahir awal? Jika leaking masih berterusan. Perut pun blm rasa sakit hm #ingintahu

1 Balas

terbang ke hospital..biar doc check..tkut baby lemas if air ketuban pecah