sudah 36week

hai mommy2 nak tanya saya dah 36mnggu… kerap jgk sakit bwh perut ni… mencucuk2 sampai ke pinggang..tu tanda nk bersalin ke? tanda lain xde lg.. harap ada yang sudi jawab#ingintahu

3 Balas

Sama la kita. Bagitau nurse masa checkup haritu. Nurse kata kalau sekejap2 tu normal. Sbb baby membesar space dlm perut takde. Kalau kerap dan berpanjangan terus gi hospital. Itu yg nurse saya cakap la 😅

samala sy pun 36w5d rasa bby menekan kebawah selalu.. kdg sampai ngilu pinggang belakang.. btw kena standby ja la sbb dah cukup hari kan bby pn bila2 boleh kluar..

Kalau sakit yg kerap & awak was2 better pergi jela hospital. Tanda nak bersalin setiap org tak sama sis