37.week Dah rasa sakit contraction.

Hai mommy². Ada yg sama usia kndugan dgn sy tak??

7 Balas

jgn lupa check regular ke tak taw. sy aritu masa preggy anak 2nd 37w 4d, contraction regular setiap 5 minit masa 15/6. due asal 2/7. pukul 12 tghri settle check tggu wad ambik painkiller bukaan baru 2cm. pukul 1.25 bukaan dh 8 cm. 1.34 pm slmt bersalin. sbb contraction spttnya dia sakit sgt2. klau sikit2 je n x regular tu kontraksi palsu je. klau contraction regular setiap 5 minit 10 dtg n sakitnya dlm seminit lebih, segera ke hosp ye

2mo ago

iye betul la tu . ada org senang jer bersalin sis. ada org susah jugk . lain anak lain ragam nye. itu biasa, ank ketiga ada org ckp senang, tak thu lah.b

sabar la sis Sya pun 37w2d smlm saja Sya rasa nak skit pinggang bawa perut memulas asal bby gerak rasa nak berak je tpi tak de plak tnda2 nak melahirkan kn smlm Jee Sya rasa skit skrg normal lagi ☺️

2mo ago

tu la, sy pon rasa cmtu jgk, dea tgk keadaan ayah dea, dea thu ayah dea sibuk kje, kne tungu mase free ayah dea. myb bru dea keluar agaknye

hai Sy pun sama,sakit dekat ari2 nk jalan pun smpai x blh..

2mo ago

sy dia contraction jer dri smlm

nak ikutkan lagi 2minggu kan

awak due bila?

1mo ago

sy dh melahirkan 24.7 hri tu. . bersalin secara czer

ada saya 37week

1mo ago

sy pon dh melahirkan 24.7 . secara czer.

semoga dipermudah